Україна

Сирський доповів Зеленському про плани ЗСУ


Сирський доповів Зеленському про плани ЗСУ

Головком розповів про дії ЗСУ на ключових напрямках, а також про ключові плани оборонних і активних дій на найближчий час.


Президент Володимир Зеленський у середу, 3 квітня, заслухав доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про плани оборонних і активних дій Сил оборони на фронті на найближчий час. Про це глава держави повідомив під час вечірнього відеозвернення.
 
“Сьогодні була тривала й детальна доповідь головкома Олександра Сирського: наші дії на ключових напрямках, захист і зміцнення наших позицій, наш тиск на російські позиції, ключові наші плани оборонних і активних дій на найближчий час”, – заявив Зеленський.

За словами президента, Україна чітко розуміє, для чого Росія планує додатково мобілізувати 300 тисяч військових. Необхідна сильна відповідь.
 
“Чітко розуміємо, до чого готуються в Росії, що вони хочуть, під що збиратимуть солдатів у свою армію. І в нас, у нас усіх, у наших партнерів має бути сильна відповідь на російські операції – будь-які російські операції”, – наголосив Зеленський.

Президент зазначив, що Україна має перемогти у цій війні. Це історичний шанс зламати реваншизм росіян і таким шансом необхідно скористатися.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що Росія готує додаткову мобілізацію 300 тисяч військовослужбовців. Україна відповість мобілізацією власних сил, але “пів мільйона нам не потрібно”, зазначив президент.

Дефіцит снарядів. Загроза “обвалу” фронту

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button