Україна

ЗСУ показали мобільну групу ППО в Північній операційній зоні


ЗСУ показали мобільну групу ППО в Північній операційній зоні

В умовах ведення бойових дій розрахунки ППО не перебувають на одному місці, оскільки таким чином ворог міг би вичислити їхнє місцерозташування.

Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав пункти дислокації та стартові позиції мобільних груп протиповітряної оборони у Північній операційній зоні. Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Як зазначив Наєв, бійці протиповітряної оборони не припиняють стежити за повітряним простором, інтенсивна бойова робота починається за загрози дії літальних апаратів ворога, які з’являються у повітряному просторі України.

“Коли українці лише чують сигнал повітряної тривоги, розрахунки протиповітряної оборони вже зайняли свої основні чи запасні стартові позиції та привели системи у готовність, щоб у разі потреби перехопити удар противника”, – розповів генерал-лейтенант.

За його словами, в умовах ведення бойових дій розрахунки ППО не перебувають на одному місці, оскільки таким чином ворог міг би вичислити їхнє місцерозташування та знищити систему оборони.

Нагадаємо, українські військові на півночі посилюються мобільними вогневими групами протиповітряної оборони із метою захисту повітряного простору Києва.

Раніше Наєв перевірив сили оборони на Волинському напрямку.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button