Україна

ЗСУ показали кадри перших боїв на Курщині


ЗСУ показали кадри перших боїв на Курщині

Завданнями операції є створення буферної зони для припинення обстрілів прикордоння Сумської області, іміджевий удар по Збройним силам РФ та відтягування сил противника з інших напрямків фронту в Україні.

Генеральний штаб ЗСУ у середу, 21 серпня, оприлюднив відео перших боїв українських військових після перетину кордону з Росією у Курській області.

Зокрема, у відео учасник прориву російського кордону в Курській області розповів про те, як перші українські військові заходили на ворожу територію, займали позиції та знешкоджували російських солдатів, які чинили опір, не бажаючи здаватись у полон.

На відео продемонстровані кадри перших днів боїв у Курській області, а також кадри операторів Медіацентру, які першими серед медійників побували на території РФ.

Нагадаємо, у понеділок президент Володимир Зеленський заявив, що українські війська контролюють вже понад 1250 квадратних кілометрів території та 92 населених пункти у Курській області. 

Голова Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко заявив, що наступ на Курщині – лише перший етап операції.

На Курщині військові РФ почали грабувати магазини

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 15 =

Back to top button