Україна

ЗСУ отримали 240-е авто від фонду Favbet Foundation


ЗСУ отримали 240-е авто від фонду Favbet Foundation

Ювілейним авто став позашляховик Nissan Pathfinder, який допоможе виконувати бойові завдання па передньому краї.

Підрозділ бійця з позивним Киянин отримав від волонтерів позашляховик Nissan Pathfinder, який допоможе виконувати бойові завдання па передньому краї. Це вже п’яте авто, яке отримав цей підрозділ, і 240-е, що було передано ЗСУ за сприяння благодійного фонду Favbet Foundation, повідомляє пресслужба фонду в четвер, 2 листопада.

“Автомобілі на цій війні є розхідним матеріалом, і без постійного поповнення дуже складно виконувати поставлені командуванням завдання, в тому числі й бойові завдання на передньому краю”, – зазначив Киянин під час отримання автомобіля.

За словами віцепрезидента Favbet Foundation Ігора Сірука, “команда фонду продовжить активно шукати, купувати, готувати авто і передавати їх на фронт”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за сприяння цього фонду захисники України на запорізькому напрямку фронту отримали квадрокоптери та зарядні станції.


Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу Збройним силам та населенню України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button