Україна

ЗСУ не дали ворогу повернути втрачену позицію


ЗСУ не дали ворогу повернути втрачену позицію

Росіяни намагалися відновити положення в районі Андріївки Донецької області, однак успіху не мали.


Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулось понад 20 бойових зіткнень. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні в понеділок, 18 вересня.

Зазначається, що впродовж доби російські загарбники завдали 17 ракетних та 33 авіаційних ударів, здійснили 26 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. 

На фронті відбулось понад 20 бойових зіткнень. На Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили низку атак противника в районі Кліщіївки Донецької області. Війська РФ намагалися відновити втрачене положення в районі Андріївки Донецької області, успіхів не мали.

На Мар’їнському напрямку протягом доби наші захисники успішно відбили майже 10 атак ворога в районі Мар’їнки. На Запорізькому напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі Роботиного Запорізької області. 
 
Водночас Сили оборони України продовжують вести наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, знищують загарбників та крок за кроком звільняють окуповані території. 
 
Протягом доби авіація Сил оборони завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. 
 
Підрозділи ракетних військ уразили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян, зенітно-ракетний комплекс, шість артилерійських засобів та пункт управління.

Нагадаємо, Росія у війні проти України за останню добу втратила 620 окупантів. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 272 940 військових.

Розбита вчетверте. Новий розгром 72-ї бригади РФ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button