Україна

ЗСУ назвали число росіян на Бахмутському напрямку


ЗСУ назвали число росіян на Бахмутському напрямку

РФ намагається наступати в районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки, Андріївки, зазначили в Сухопутних військах.

Близько 62 тисяч російських військових нині знаходиться на Бахмутському напрямку. Їхня кількість не зменшується. Про це заявив начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону Єдині новини.

За його словами, росіяни намагаються просуватися в бік Часового Яру. При цьому українські військові знаходяться в активній обороні – за останню добу там було відбито шість ворожих атак.

РФ намагається наступати в районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки, Андріївки. За минулу добу російські окупанти застосували 19 дронів-камікадзе та здійснили 344 обстріли українських позицій на цих напрямках.

“На Бахмутському напрямку ворог намагається тиснути. Бачимо присутність підрозділів російських десантників, підрозділи морської піхоти, штурмові підрозділи Z і V, які сформовані з колишніх ув’язнених” , – резюмував Фітьо.

Як ми вже писали раніше, українські військові протягом минулої доби відбили 42 атаки противника на Авдіївському напрямку. Вони також продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області.  

ЗСУ відбили атаки ворога під Бахмутом – Генштаб

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button