Україна

ЗСУ наступають у напрямку Мелітополя – Генштаб


ЗСУ наступають у напрямку Мелітополя - Генштаб

Українська авіація завдала один удар по ворожому пункту управління, 13 ударів по районам зосередження особового складу та три по ЗРК противника.

З початку поточної доби підрозділи ЗСУ відбили атаки російських агресорів на Куп’янському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Водночас наші воїни продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у четвер, 24 серпня.

Вказано, що загалом на фронті відбулося 26 бойових зіткнень.

“На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки Луганської області… На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі на південь від Авдіївки Донецької області… На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районах на північний схід від Новомихайлівки та Мар’їнки Донецької області”, – йдеться у повідомленні.

Водночас, Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Наші війська закріплюються на досягнутих рубежах і ведуть контрбатарейну боротьбу.

Протягом доби ворог завдав п’ять ракетних та 34 авіаційних ударів, здійснив 41 обстріл з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Зазнали руйнувань житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

У свою чергу авіація Сил оборони протягом доби завдала один удар по пункту управління, 13 ударів по районам зосередження особового складу та три по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один пункт управління, один район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, три артилерійських засоби на вогневих позиціях, один засіб ППО, один склад боєприпасів та одну станцію РЕБ.

Нагадаємо, з початку війни Росія втратила майже 260 тисяч військових вбитими. Тільки за минулу добу було ліквідовано 340 окупантів і 93 одиниці техніки.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button