Україна

ЗСУ наступають на двох напрямках – ISW


ЗСУ наступають на двох напрямках - ISW

ЗСУ вели наступальні дії під Куп’янськом, на рубежі Сватове – Кремінна, під Бахмутом, у прикордонні Донецької та Запорізької областей, на заході Запорізької області та просувалися в районі Бахмута.

Українські військові під час контрнаступу просунулися у прикордонному районі Донецької та Запорізької областей. Про це у понеділок, 14 серпня, повідомляє Інститут вивчення війни ISW.

“Українські захисники у понеділок вели контрнаступальні операції як мінімум на двох ділянках фронту і просунулися у прикордонному районі Донецької та Запорізької областей”, – йдеться у звіті. 

Аналітики вказують, що в Міноборони України повідомили про просування на Мелітопольському (західна частина Запорізької області) та Бердянському (західна частина Донецької області та східна частина Запорізької області) напрямках.

“ЗСУ досягли певних успіхів на південь і на південний схід від н.п. Старомайорське (9 км на південний схід від Великої Новосілки) в напрямку Урожайного (9 км на південь від Великої Новосілки)”, – посилаються на звіт оборонного відомства в ISW. 

Також за минулий тиждень ЗСУ просунулися на три квадратні кілометри на Бахмутському напрямку і звільнили загалом 40 квадратних кілометрів з моменту початку наступальних дій на цьому напрямі.

Нагадаємо, українські військові продовжують утримувати ініціативу на Бахмутському напрямку. За минулу добу було знищено 65 росіян, багато техніки і вузол зв’язку. 

ЗСУ знищили три ворожі танки Прорив на Донеччині

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button