Події

Андрій Костін відкрив стратегічну сесію, присвячену розробці системи психолог…

Андрій Костін відкрив стратегічну сесію, присвячену розробці системи психологічної підтримки прокурорів

▫️Агресія рф проти України стає жорстокою війною на виснаження. Для перемоги необхідні стратегічні кроки. А запорука успіху – мотивація та витримка наших людей.

▫️Про це Генеральний прокурор Андрій Костін зазначив під час сьогоднішнього відкриття стратегічної сесії «Впровадження програми психологічної підтримки в органах прокуратури».

▫️Стратсесія проходитиме 11-12 липня на базі Тренінгового центру прокурорів України. До конструктивного діалогу запросили делегації на чолі з керівниками трьох прокуратур прифронтових областей – Харківської, Запорізької, Миколаївської.

▫️Мета заходу – почути потреби колективів та напрацювати якомога ширший спектр рішень для психологічної підтримки прокурорів, аби зробити їхню роботу ще ефективнішою в умовах воєнного часу.

▫️За підтримки міжнародних партнерів напрацьовані ідеї та пропозиції щодо вирішення проблематики зсередини матимуть практичне втілення.

▫️Адже тільки той прокурор, який має внутрішній ресурс та психологічну стійкість, може бути ефективним для держави та її громадян, плідно працювати у надважких умовах боротьби з агресором.

???? Повномасштабне вторгнення суттєво трансформувало роботу органів прокуратури. Прокурори прифронтових регіонів щодня стають свідками жахів війни. Часто ризикують власним життям, аби належним чином зібрати докази воєнних злочинів росії.

???? Ми будемо розробляти нашу систему психологічної підтримки у тісній співпраці з керівниками та прокурорами, які працюють безпосередньо на місцях. Кожний крок наближає нас до перемоги справедливості,наголосив Андрій Костін.

▫️Він подякував всесвітньо відомій Фундації «Відкрите суспільство» за підтримку Офісу Генерального прокурора в реалізації проєкту.

▫️Співорганізаторами заходу вступать Тренінговий центр прокурорів України, Всеукраїнська благодійна організація «Українська фундація правової допомоги» та міжнародний фонд «Відродження».

Back to top button