Україна

ЗСУ наступають і проводять штурмові дії – Генштаб


ЗСУ наступають і проводять штурмові дії - Генштаб

Генеральний штаб зазначає, що українські бійці продовжують наступати а на Бахмутському – проводити штурмові дії.

Українські військові протягом доби відбили російські атаки одразу на кількох напрямках. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Про це повідомляє у своєму вечірньому зведенні Генштаб ЗСУ, опублікованому на своїй Facebook-сторінці в п’ятницю, 22 вересня

Бахмутський напрямок

Українські війська успішно відбили атаки окупантів в районах Міньківки, Оріхово-Василівки та Григорівки Донецької області.

Авдіївський напрямок

Атаки росіян відбиті в районі Сєверного Донецької області, а на Запорізькому – в районі Роботиного Запорізької області.

Мар’їнський напрямок

Протягом доби українські захисники успішно відбили 11 атак росіян в районах Мар’їнки та Красногорівки Донецької області. Водночас, російські терористичні війська продовжують обстрілювати з мінометів та артилерії десятки прифронтових населених пунктів, а також застосовувати для ударів авіацію.

Мелітопольський напрямок

За даними Генштабу, українські військові продовжують наступати  а на Бахмутському – проводити штурмові дії. Сили оборони на цих напрямках завдають російським окупаційним військам втрат у живій силі та техніці та виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Нагадаємо, у Запорізькій області суттєво зросли втрати окупантів. Росія, ймовірно, має нестачу боєздатних підрозділів, які б можна перекинути на цю ділянку фронту.

ЗСУ прорвали головну лінію оборони РФ – ISW

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button