Україна

ЗСУ на півдні знищили понад 100 окупантів – ОК Південь


ЗСУ на півдні знищили понад 100 окупантів - ОК Південь

Українська авіація завдала ще 13 ударів по логістичних та управлінських об’єктах загарбників.

Українські захисники продовжують завдавати ворожій армії нищівних втрат на південному напрямку. У середу, 7 серпня, ЗСУ ліквідували ще щонайменше 108 російських окупантів. Про це йдеться у повідомленні оперативного командування Південь.

Українська авіація завдала ще 13 ударів по логістичних та управлінських об’єктах російських загарбників, тоді як ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 370 вогневих завдань.

В результаті, крім живої сили, армія РФ втратила п’ять танків, три реактивні системи залпового вогню Град, 15 одиниць автомобільної та броньованої техніки, 10 гаубиць та знарядь важкої артилерії, один міномет калібром 120 мм, дві пускові установки зенітно-ракетного комплексу С-40, радіолокатор наведення до зенітно-ракетного комплексу С-300, два склади боєприпасів у Миколаївському районі.

Раніше в Генштабі повідомили, що з 24 лютого по 7 вересня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 50 610 осіб. Минулої доби ЗСУ ліквідували 460 окупантів.

 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button