Україна

Резніков повідомив про плани противника на Донбасі

Резніков повідомив про плани противника на Донбасі

Фото: Кадр из видео

Олексій Резніков

У тому, що ворога вдасться відтиснути з території України, міністр не сумнівається, але для цього потрібні ракети далекого радіусу дії.

 

Російські військові планують оточити на Донбасі ЗСУ. Українські військовослужбовці зможуть витіснити противника із країни в разі отримання від партнерів зброї далекого радіусу дії. Про це повідомив журналістам міністр оборони України Олексій Резніков.

 

“Такий план Кремля – ​​оточити наші війська в зоні ООС. Вони продовжуватимуть бомбардувати Маріуполь та інші міста”, – заявив він.

 

У тому, що ворога вдасться відтіснити з території Донецької та Луганської областей, а також України, Резніков не сумнівається. Але для цього ЗСУ потрібні ракети далекого радіусу дії та інше наступальне озброєння.

 

“Ми можемо їх (російських військових. – Ред.) стримати, але нам треба їх прогнати. Для цього нам потрібні РСЗВ з дальністю понад 40 км, нам потрібні протикорабельні ракети, щоб зупинити їх в Одесі і на Чорному морі. Нам потрібно багато танків, броньованих машин і артилерії калібру 155 мм”, – сказав Резніков.

 

 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що США поставлять в Україну озброєння на $300 млн. Міністр оборони США Ллойд Остін пообіцяв надати Києву безпілотники, протитанкові ракетні комплекси Javelin і переносні зенітні ракетні комплекси Stinger.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button