Україна

ЗСУ на півдні за добу знищили 26 російських загарбників

ЗСУ на півдні за добу знищили 26 російських загарбників

Фото: MinistryofDefence.UA

Українські бійці завдали нових втрат окупантам на півдні

На лінії зіткнення південного фронту ситуація залишається напруженою, але українська армія продовжує завдавати ударів ворогові.

 

На лінії зіткнення південного фронту ситуація залишається напруженою. Про це у понеділок, 6 червня, йдеться у повідомленні оперативного командування Південь.

 

“Продовжуючи підступні тяжкоартилерійські обстріли Миколаєва 203 мм калібром, ворог стріляє по житлових кварталах, вбиває жителів міста, руйнує цивільні будинки, знищує автомобілі.

 

Водночас ворог відчув на собі два вертолітні удари по накопиченню його сил і позицій на Херсонщині, а також два авіаційні удари парами літаків по складах боєприпасів на Миколаївщині”, – повідомили у командуванні.

 

Під час виконання вогневих завдань ракетно-артилерійські підрозділи разом з авіацією знищили 26 загарбників та 10 одиниць ворожої техніки, серед яких танк та ще шість одиниць броньованої техніки, два автомобілі та гаубиця.

 

“Корабельне угруповання в Чорному морі продовжує тримати напоготові два надводні та один підводний носій крилатих ракет. Також у готовності до дій один великий десантний корабель. Але це не знижує ступінь загрози ні ракетних ударів і з моря, і з суші, і з повітря, а також зберігає можливість десантної операції”, – сказано в повідомленні.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button