Україна

Синоптик спрогнозувала погоду, що буває раз на рік


Синоптик спрогнозувала погоду, що буває раз на рік

Наталка Діденко запевнила, що вже найближчими вихідними “буде і не холодно, і не спекотно”.

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook.

“Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік”, – каже вона.

За словами синоптика, буде і не холодно, і не спекотно. У денні години очікується +18…+23 градуси, на сход – до +26 градусів.

“Скрізь, в усіх областях України, ніяких дощів, багато сонця, білих хмарок, мало бурʼяну, розкішна зелена трава з квіточками, море бузку і розлита у повітрі розкішна природна парфумерія”, – потішила Наталка Діденко.

 26 квітня, в Україні слід чекати дощі та місцями грози. Менша ймовірність дощів у східних областях, а на півдні опади будуть місцями.

“Температура повітря найвища, як влітку, буде на сході, +25…+28 градусів”, – повідомила Наталка Діденко.

Холодна смуга протягнеться від Житомирщини через Вінниччину, де стовпчики термометрів покажуть +9…+12 градусів. У західних областях буде +12…+18 градусів, у південній частині +19…+25 градусів, а у центральних областях +18…+24 градуси.

У Києві сьогодні періодично дощитиме, можлива гроза. “Але й прояснення будуть, не такий, щоб цілий день”, – додає синоптик. Протягом дня пʼятниці в столиці очікується +12…+14 градусів.

Як ми вже писали, за прогнозом синоптиків, цьогорічне літо в Україні буде теплим, але очікувати аномально високих температур не варто. Середня температура повітря влітку, ймовірно, лише на 1-2 градуси перевищуватиме норму.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − twelve =

Back to top button