Україна

ЗСУ мають успіхи у Запорізькій області


ЗСУ мають успіхи у Запорізькій області

Українські військові мали успіх у напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка Запорізької області. Закріплюються на досягнутих рубежах.


Сили оборони продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Українські військові мали успіх у напрямку Новоданилівка та Новопрокопівка, закріплюються на досягнутих рубежах. Ворог на півдні зазнає значних втрат. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Telegram в понеділок, 4 вересня.
 
“В ході ведення наступальних дій сили оборони України мали успіх у напрямку Новоданилівка, Новопрокопівка. Закріплюються на досягнутих рубежах”, – написала вона.
 
За словами заступниці міністра оборони, на Запорізькому та Херсонському напрямках противник в обороні. Продовжує обстріли позицій українських підрозділів та цивільних об’єктів у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. При цьому російські загарбники активно застосовували баражуючі боєприпаси Ланцет.
 
Маляр додала, що росіяни на півдні зазнають значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснюють переміщення підрозділів та військ, застосовують резерви.

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ відбили наступ російських військ на трьох напрямках – Авдіївському, Мар’їнському та Запорізькому.

Прорвали головну лінію. Хід контрнаступу ЗСУ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button