Україна

ЗСУ мають успіх поблизу Кліщіївки на Донеччині


ЗСУ мають успіх поблизу Кліщіївки на Донеччині

За результатами ведення штурмових дій Сили оборони мають частковий успіх в районі Кліщіївки Донецької області.


Українські військові продовжують просуватися на Мелітопольському та Бахмутському напрямках. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні в п’ятницю, 15 вересня.
 
Протягом доби війська РФ завдали ракетного та 54 авіаційних ударів, здійснили 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

На фронті протягом доби відбулось 17 бойових зіткнень. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

На Лиманському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів. На Бахмутському напрямку війська РФ намагалися відновити втрачене положення в районах Ягідного та Богданівки Донецької області. 
 
На Авдіївському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. На Мар’їнському напрямку протягом доби наші захисники успішно відбили сім атак ворога в районі Мар’їнки.
 
Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, знищують ворога та крок за кроком звільняють окуповані території.

“За результатами ведення штурмових дій Сили оборони мають частковий успіх в районі Кліщіївки Донецької області”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за даними Генштабу, Росія втратила у війні проти України вже понад 271 тисячу військових. Минулої доби ЗСУ знищили 470 окупантів. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button