Україна

Зрадник показав ворогові підземні ходи під Азовсталлю – Геращенко

Зрадник показав ворогові підземні ходи під Азовсталлю - Геращенко

Фото: twitter.com/trbrtc

Руйнування на заводі Азовсталь

Подвиг українських захисників увійде до підручників, а зрадник обов’язково “знайде свою кулю чи цеглу”, зазначив радник глави МВС.

 

Російські окупанти знайшли зрадника серед колишніх працівників заводу Азовсталь у Маріуполі, який показав їм таємні підземні ходи під територією підприємства, і тепер їх ворог штурмує. Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко у середу, 4 травня.

 

“Російські мерзотники знайшли зрадника з-поміж співробітників комбінату, якогось електрика, який показав тунелі, які під землею ведуть на територію заводу. І вчора росіяни почали штурмувати ці тунелі, користуючись інформацією, яку отримали від зрадника”, – сказав Геращенко.

 

За його словами, саме тому напередодні з Москви до Маріуполя приїхав російський пропагандист Володимир Соловйов.

 

“Тому що йому обіцяли, що вже вчора територія Азовсталі штурмуватиметься російськими покидьками, і він зможе зняти “перемогу” російських негідників над українськими захисниками. Учора цього не сталося, наші захисники продовжують захищати територію Азовсталі”, – додав Геращенко.

 

Він наголосив, що подвиг українських захисників увійде до підручників, а зрадник обов’язково “знайде свою кулю чи цеглу”.

 

 

 

 

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button