Україна

Зеленський закликає захистити Одесу від долі Маріуполя

Зеленський закликає захистити Одесу від долі Маріуполя

Фото: president.gov.ua

Зеленський закликає захистити Одесу від знищення

Під час звернення до парламенту Греції Зеленський наголосив на тому, що Росія принесла смерть та руйнування туди, де українці та греки століттями жили у дружбі та мирі.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що після Маріуполя російські військові збираються знищити Одесу. Про це йшлося під час звернення Зеленського до парламенту Греції, повідомляє РБК-Україна.

“Росія абсолютно впевнена у своїй безкарності за все, що вона робить. І ми маємо зупинити це. Ми маємо притягнути Росію до відповідальності. Ми маємо врятувати Одесу”, – сказав Зеленський у зверненні до парламенту Греції.

Зеленський акцентував на тому, що Росія принесла смерть та руйнування туди, де українці та греки століттями жили у дружбі та мирі.

Раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас прибув до Одеси на чолі гуманітарної місії та обіцяв Україні допомогу у відновленні Одеси після війни.

Нагадаємо, 3 квітня в Одесі пролунали вибухи, після чого над містом здійнялася велика хмара диму.

Раніше нідерландського журналіста, який розповсюджував відеозаписи ракетних ударів по Одесі, вигнали з України та заборонили на 10 років в’їзд до країни.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button