Україна

Зеленський закликав бізнес переходити із РФ в Україну

Зеленський закликав бізнес переходити із РФ в Україну

Фото: Скриншот

Зеленський закликав бізнес переходити із РФ в Україну

Потрібно створити прецедент повного виходу всіх іноземних компаній із російського ринку, щоб бренди не асоціювалися з військовими злочинами, наголосив президент України.

 

Президент України Володимир Зеленський на економічному форумі в Давосі звернувся до іноземного бізнесу із закликом йти з російського ринку та працювати в Україні.

 

“Потрібно створити прецедент повного виходу всіх іноземних компаній з російського ринку, щоб ваші бренди не асоціювалися з військовими злочинами. Щоб ваші офіси, рахунки, товари не використовувалися військовими злочинцями в їхніх кривавих інтересах. Цінності повинні мати значення, тим більше коли починається повномасштабна війна”, – наголосив Зеленський у зверненні.

 

Зеленський наголосив, що компаніям, які підуть із Росії, будуть раді в Україні.

 

“Ми пропонуємо кожній компанії, яка залишає російський ринок, продовжити діяльність в Україні. Ви отримаєте доступ не тільки на наш ринок, обсягом 40 млн споживачів, але й доступ до спільного ринку Європи. При цьому ваші бренди, позиції лише посиляться, тому що ви підтримаєте захист свободи”, – додав український президент.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button