Україна

Зеленський: Є позитив від Єврокомісії


Зеленський: Є позитив від Єврокомісії

Сьогодні був день, який історія України точно буде памʼятати: є рекомендація почати переговори щодо членства нашої держави в ЄС.

У вечірньому відеозверненні до народу України президент Володимир Зеленськи повідомив позитивні новини від Єврокомісії.

“Сьогодні був день, який історія України точно буде памʼятати. Є позитив від Єврокомісії – рекомендація почати переговори щодо членства нашої держави в ЄС. Це саме те рішення, якого ми очікували. Наш народ заслуговує бути в Європейському Союзі – разом з усіма вільними народами нашої Європи. І ми все для цього робимо. Я впевнений, що немає альтернативи тому, щоб межі демократичної Європи відповідали межам Європейського Союзу”, – сказав Зеленський.

Тепер, як повідомив президент, Україна чекає на рішення Європейської ради щодо переговорів, і вже підготувалася до нього.

“Україна свою частину роботи виконує. Це наш топовий пріоритет. Я вдячний усім у нашій державі, хто допомагає цій нашій роботі. Звичайно, вже розуміємо, які наші кроки потрібні далі, щоб рухатись уже після рішення Європейської ради та наближати ключову мету – сам вступ нашої держави в ЄС”, – підкреслив Зеленський у зверненні.

Нагадаємо, 8 листопада Єврокомісія рекомендувала почати переговори про вступ України до Євросоюзу. При цьому наша країна повинна продовжувати низку реформ.

Зеленський відреагував на рішення Єврокомісії

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button