Україна

Зеленський вручив нагороди поліцейським


Зеленський вручив нагороди поліцейським

Президент вручив 20 співробітникам Нацполіції нагороди: ордени За мужність ІІ та ІІІ ступеня, княгині Ольги ІІІ ступеня й Данила Галицького, – йдеться в повідомленні пресслужби.

З нагоди Дня Національної поліції України президент Володимир Зеленський зустрівся з правоохоронцями та вручив їм державні нагороди. Про це в четвер, 4 липня, повідомила пресслужба президента.

“Національна поліція здійснює евакуацію наших людей із прифронтових міст і сіл та допомагає тим, хто перебуває під російськими обстрілами. Поліцейські завжди прибувають на місця влучань російських ракет і дронів, завжди одними з перших надають допомогу абсолютно всім постраждалим”, – зазначив Президент.

Повідомляється, що тільки підрозділ Національної поліції України «Білі янголи» за час повномасштабної війни вже врятував понад 10 тисяч родин, майже 2,5 тисячі дітей із найнебезпечніших районів поблизу лінії фронту, а на рахунку всієї поліції – набагато більше врятованих життів.

За час повномасштабної війни близько 850 працівників Національної поліції України відзначені державними нагородами. Сьогодні Володимир Зеленський вручив державні нагороди 20 співробітникам Нацполіції: ордени За мужність ІІ та ІІІ ступеня, княгині Ольги ІІІ ступеня й Данила Галицького, – йдеться в повідомленні пресслужби.

 

Нагадаємо, сьогодні Зеленський повдомив, що Україна поки що не може планувати контрнаступ на фронті, бо 14 бригад ЗСУ досі не мають достатньо зброї. 

Зеленський: Максимум уваги – дронам і РЕБ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six − five =

Back to top button