Україна

Зеленський відвідав поранених прикордонників – 1News

Зеленський відвідав поранених прикордонників

Фото: Пресс-служба президента Украины

Зеленський вручив нагороди прикордонникам

За особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, президент вручив державні нагороди восьми прикордонникам із різних підрозділів.

 

Президент України Володимир Зеленський відвідав поранених прикордонників, які проходять лікування у Головному військово-медичному клінічному центрі, повідомляє прес-служба глави держави.

Володимир Зеленський поспілкувався з головою Державної прикордонної служби України Сергієм Дейнеком та керівництвом клінічного центру, поцікавився потребами у медичному напрямку та які заходи вживаються для надання допомоги захисникам під час війни.

За особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та згідно з указами Президент вручив державні нагороди восьми прикордонникам з різних підрозділів.

Вони зазнали поранень у боях за Харків, Чернігів, Гостомель, а також у бойових зіткненнях з ворожими диверсійно-розвідувальними групами.

Окрім того, державну нагороду отримав ортопед-травматолог медичного закладу. Офіцер медичної служби є провідним військовим травматологом України та проводить складні операції, рятуючи життя та здоров’я захисників.

Нагороджені були відзначені медалями За військову службу України та Захиснику Вітчизни.

Нагадаємо, раніше Зеленський попередив, що на Україну попереду чекають складні битви і думати, що українці вже пройшли випробування – зарано.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button