Україна

Атака РФ: Зеленський повідомив про 45 поранених


Атака РФ: Зеленський повідомив про 45 поранених

Станом на вечір 8 січня відомо про загибель чотирьох та 45 поранених осіб унаслідок російського удару.


Внаслідок сьогоднішнього масованого ракетного удару Росії по території України загинули четверо людей, ще 45 осіб постраждали. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні в понеділок, 8 січня.
 
“Наразі в трьох областях України ще тривають аварійно-рятувальні роботи після ударів російської армії: Донецька, Херсонська, Хмельницька області”, – зазначив глава держави.
 
Президент додав, що сьогоднішній ранок знову розпочався з масованої ракетної атаки, і він висловив подяку всім рятувальникам, поліцейським і працівникам комунальних служб.
 
“Харків і область, Запоріжжя, Кривий Ріг, Хмельницька область. 45 людей постраждали, і станом на цей час відомо про чотирьох загиблих. Мої співчуття рідним і близьким. Держава-терорист неодмінно відчує нашу відповідь”, – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні росіяни атакували Україну ракетами з літаків Ту-95МС і МіГ-31. Вибухи пролунали у чотирьох регіонах. Станом на 11:30 було відомо про чотирьох загиблих і 34 постраждалих.

Сили ППО знищили 18 ракет і вісім “шахедів”, які ворог спрямував на об’єкти критичної інфраструктури, промислові цивільні та військові об’єкти.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button