Україна

Зеленський відреагував на удар росіян по Харкову


Зеленський відреагував на удар росіян по Харкову

Стійкість українців, рух ЗСУ вперед і щоденні втрати окупантів мають бути відповіддю на російський терор, зазначив президент.

Відповіддю на терор Росії мають бути рух ЗСУ вперед, стійкість і щоденні втрати окупантів. Про це написав в Facebook у п’ятницю, 6 жовтня, президент Володимир Зеленський після ракетного удару росіян по Харкову.

“Харків, російський удар цього ранку. Убита дитина – хлопчик. Десять років йому було… Мої співчуття рідним і близьким! Понад 20 людей постраждали. Усім пораненим надається необхідна допомога. Рятувальна операція триває. Вдячний кожному, хто допомагає нашим людям”, – написав Зеленський.

Також він подякував нашим воїнам, які, попри все, рухаються вперед, знищують окупантів і наближають повернення справедливості для України.

“Наша стійкість, наш рух і щоденні втрати окупантів – це те, що має бути відповіддю на російський терор”, – додав президент.

Нагадаємо, сьогодні вранці ворог завдав ударів по Харкову ракетами Іскандер-М. Загинула десятирічна дитина, ще 25 мирних мешканців зазнали поранень. Внаслідок атаки пошкоджено два багатоквартирні будинки та зруйновано триповерхівку.

У Харкові потрапила під обстріл знімальна група португальського телеканалу

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button