Україна

Зеленський відреагував на удар дронів по Харкову


Зеленський відреагував на удар дронів по Харкову

Російські терористи відповідатимуть за свої дії в Харкові та за всі акти агресії проти нашого народу, запевнив президент.

Президент Володимир Зеленський відреагував на удар російських агресорв по Харкову у ніч на 4 квітня та зазначив, що РФ відповість за свої терористичні дії. Про це він написав у соцмережі Х в четвер.

“Удар по Харкову, звичайний житловий будинок. З трьома “шахедами”. Підлий і цинічний напад, коли рятувальники прибули на місце удару, терористи атакували знову”, – зазначив презилент.

За його словами, через нападу загинули 4 людини. Серед них були і рятувальники: Владислав Логінов, Сергій Байдалінов та Володимир Матюшенко. Також загинула мирна жителька Зоя Бондюкова. Ще понад 10 осіб отримали поранення, їм всім надається необхідна допомога.

Зеленський висловив співчуття родинам і близьким загиблих та підкреслив, що “російські терористи відповідатимуть за свої дії в Харкові та за всі акти агресії проти нашого народу”.

“Ми працюємо з нашими партнерами, щоб посилити захист наших міст і сіл та захистити наших громадян. Зміцнення можливостей протиповітряної оборони України безпосередньо означає порятунок життів”, – резюмував президент.

Нагадаємо, сьоодні вночі в Харкові пролунали вибухи. Місцева влада повідомила про “прильоти” по будинкам. Під час повторного удару дронів росіян по Харкову загинули троє рятувальників. Через деякий час мер Харкова повідомив про чотирьох загиблих.

У ДСНС показали кадри порятунку чоловіка з пошкодженого будинку в Харкові

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button