Україна

Зеленський відреагував на рішення Байдена


Зеленський відреагував на рішення Байдена

Президент Сполучених Штатів Джо Байден увечері 21 липня офіційно заявив про вихід із передвиборчих перегонів.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення голови Білого дому Джо Байдена зняти свою кандидатуру з виборів. На свій сторінці у соцмережі X Зеленський подякував Джо Байдену за підтримку України та зауважив, що Київ продовжить потребувати її й надалі.

“Україна вдячна президенту Байдену за його непохитну підтримку боротьби України за свободу, яка, разом із сильною двопартійною підтримкою в Сполучених Штатах, була і продовжує бути критично важливою”, – зазначив Зеленський.

Зеленський заявив, що за останні роки у США було ухвалено багато важливих рішень, і вони запам’ятаються як сміливі кроки американського лідера, які він робив у складні часи.

“І ми поважаємо сьогоднішнє жорстке, але сильне рішення. Ми завжди будемо вдячні президенту Байдену за лідерство. Він підтримував нашу країну в найдраматичніший момент в історії, допоміг нам запобігти окупації нашої країни Путіним і продовжував підтримувати нас протягом цієї жахливої ​​війни. Нинішня ситуація в Україні та всій Європі є не менш складною, і ми щиро сподіваємося, що продовження сильного лідерства Америки не дасть російському злу досягти успіху”, – підкреслив глава держави.

Нагадаємо, 21 липня Байден оголосив про зняття своєї кандидатури з президентських виборів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + 2 =

Back to top button