Україна

Зеленський відреагував на обстріл Херсона


Зеленський відреагував на обстріл Херсона

Голова держави зазначив, що в результаті обстрілів постраждали школа, лікарні, котельня, тепломережі міста.

Президент України Володимир Зеленський в неділю, 24 грудня, на своєму Telegram-каналі відреагував на масштабний нічний обстріл Херсона.

“Жорстокі терористичні обстріли. Свідомо – саме по цивільній інфраструктурі, яка забезпечує життя, та по звичайних вулицях”, – написав голова держави.

Від обстрілів постраждали школа, лікарні, котельня, тепломережі міста, житлові приватні та багатоповерхові будинки, зазначив український лідер.

“Є поранені, серед них дитина. Усім постраждалим надається допомога. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним. Усі необхідні служби, наші рятувальники працюватимуть цілодобово, щоб відновити постачання електрики й тепла”, – додав президент.

Зеленський висловив подяку всім, хто працює в будні, й у свята, і вдень, і вночі, щоб дати українським містам і селам можливість жити, а також всім хто робить усе, щоб “російські терористи відчули нашу українську відповідь, цілком справедливу відповідь на їхні удари”.

Крім того, глава держави опублікував разом з дописом і кадри наслідків російських ударів.

Як ми вже писали, російські агресори завдали масованого удару по Херсону. В результаті атаки в місті почалось кілька пожеж.

Крім того, росіяни атакували дронами центральну частину Херсона. Тоді постраждали двоє людей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button