Україна

Зеленський: Відповімо Росії на кожен прояв терору


Зеленський: Відповімо Росії на кожен прояв терору

Президент розпочав вечірнє відеозвернення з повідомлення про завершення рятувальної операції на терміналі Нової пошти під Харковом.

У вечірньому відеозверненні до народу України у понеділок, 23 жовтня, президент Володимир Зеленський підбив підсумки дня і окремо зупинився на питаннях, які розглядалися під час засідання Ставки.

Президент розпочав звернення з повідомлення про завершення рятувальної операції на терміналі Нової пошти під Харковом.

“Передусім щодо російського удару по терміналу Нової пошти під Харковом. Рятувальна операція завершилася, необхідна допомога надана всім постраждалим. Загалом їх 17. Шість людей убиті цим ударом. Мої співчуття рідним і близьким загиблих. Ми обовʼязково відповімо Росії на кожен прояв її терору. І на цей удар також. Нічим терористи не зламають українську волю захищати й захистити свою державу, свою незалежність. Готовність людей працювати заради своєї держави, заради своєї України. Готовність битися, щоб ніколи в Москві не було жодної реальної підстави сподіватися, нібито Україна колись зламається. Не зламається. Вистоїть. Витримає. І попри все вижене російське зло зі своєї землі”, – підкреслив Зеленський.

Розповідаючи про засідання Ставки, президент наголосив, що питання, по суті, єдине: ситуація на всіх напрямках.

“Фронт. Авдіївка. Особливо вдячний воїнам на цьому напрямку! Стійкість там – це сила для всієї України зараз. Марʼїнка, інші донецькі напрямки. Лиман. Купʼянськ. Дякую, воїни! Окремо – південь. Запорізька область, Херсон та область, Одеса. Звичайно, наш державний кордон – схід, північ. Укріплення кордону. Постачання боєприпасів на передову – зокрема, наше постачання, українське виробництво. Дякую всім підприємствам, усім працівникам, які дають Україні цей результат: постійне збільшення нашого виробництва зброї та боєприпасів”, – йдеться у зверненні. 

Нагадаємо, два тижні російські війська  атакуюють українські позиції в районі Авдіївки: намагаються перерізати логістичні шляхи біля міста. Залишається складноюситуація на Куп’янському напрямку.

Але в ЗСУ заявили, що відкидають ворога на лівому березі Херсонщини.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button