Україна

Зеленський: Україна поверне свою територію


Зеленський: Україна поверне свою територію

У вечірньому відеозверненні до народу президент України запевнив жителів Криму та інших окупованих міст і сіл у тому, що російська присутність на нашій землі – не назавжди.

У вечірньому відеозверненні до народу України у вівторок, 24 жовтня, президент Володимир Зеленський основну увагу приділив черговому саміту Кримської платформи, який відбувся в Чехії. Про це повідомляє пресслужба президента.

Зеленський подякував чеським партнерам – за допомогу в організації саміту, а також усім делегаціям, які приїхали на саміт, щоб привернути увагу світу до проблем окупованих Росією територій.

Крім того, президент звернувся до жителів окупованих міст і сіл.

“Хочу зараз окремо сказати всім нашим людям у Криму, у Севастополі, в усіх окупованих районах Півдня та Сходу нашої держави. У поки що окупованих районах. Дорогі українці! Усі ви відчуваєте, що російська присутність на нашій землі – не назавжди. Я знаю це. Україна поверне свою територію, своїх людей. Ми нікого окупантам не залишимо. І всіма засобами працюємо заради того, щоб ця війна завершилася поразкою окупантів”, – запевнив Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав головне завдання Кримської платформи. Крим – ключ до безпеки в Чорному морі і Україна не залишить цей ключ у руках терористів, запевнив він.

Російський флот утікає з Криму – Зеленський

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button