Україна

Зеленський: РФ за 2023 рік не досягла жодних цілей


Зеленський: РФ за 2023 рік не досягла жодних цілей

Голова держави також наголосив, що не згоден з думкою, що Україна нібито “може програти війну”.

Президент України Володимир Зеленський не згоден з думкою, що Україна нібито “може програти війну”. За його словами, країна була і в складнішій ситуації. Про це голова держави заявив під час прес-конференції у вівторок, 19 грудня.

Він таким чином відреагував на запитання, чи може Україна поступово дійти до програшу війні.

“Ні, я так не вважаю. Ми були в найскладнішій ситуації, і ми були майже повністю окуповані, принаймні центральні регіони нашої держави”, – наголосив український лідер.

Крім того, голова держави наголосив, що Росія не досягла жодного результату за 2023 рік.

“Що стосується на полі бою – жодного результату РФ не досягла за цей рік. Я не характеризую минулий, 2022 рік, я говорю про 2023-й. Жодної з цілей. Це, до речі, і доводить той факт, що меседжі Кремля не змінилися, що в них незмінні цілі “СВО”, а цілі були зрозумілі – окупація нашої країни, а потім головна ціль, яку вони в риториці змінювали, – вихід на адмінмежі українського Донбасу”, – зазначив він.

Президент зазначив, що окупанти не досягли цієї цілі.

“Жодної перемоги РФ не досягла. Які там три дні, два роки. Бійці наші – молодці. Люди молодці. Я ще їм за це вдячний”, – додав Зеленський.

Нагадаємо, що за словами Зеленського, Україна серйозно працює над фінансовою допомогою з боку партнерів, зокрема США. За його словами, він “впевнений, що США нас не зрадять, і що те, про що ми домовилися в США, буде виконано”.

Зеленський: Проблема з контролем за небом вплинула на контрнаступ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button