Україна

Зеленський прибув з візитом до Миколаєва


Зеленський прибув з візитом до Миколаєва

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів президенту про поточну ситуацію в регіоні, а мер Миколаєва Олександр Сєнкевич – про забезпечення життєдіяльності міста.

Президент Володимир Зеленський приїхав до Миколаєва, де провів нараду з актуальних питань безпеки та життєдіяльності в регіоні. Про це повідомила пресслужба глави держави у п’ятницю, 20 жовтня.

Зокрема, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім поінформував президента та інших учасників зустрічі про поточну ситуацію в регіоні, а міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич – про стан забезпечення життєдіяльності міста.

Обговорювалая ситуація з відновленням водо- та газопостачання в деокупованих населених пунктах, із водопостачанням Миколаєва, а також загалом про підготовку до опалювального сезону.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Одеса Андрій Гнатов доповів про безпекову обстановку в Чорному морі, зокрема про загрози судноплавству, створені державою-агресором – РФ, прикриття портової інфраструктури та результати роботи зернового коридору.

Керівники правоохоронних органів регіону поінформували про оперативну та криміногенну ситуацію на території Миколаївської області й координацію роботи правоохоронців.

Раніше у п’ятицю стало відомо, що Зеленський відвідав Херсонську область. Він заслухав доповіді з вищого командування ЗСУ і нагородив прикордонників.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button