Україна

Зеленський провів зустріч з королем Нідерландів


Зеленський провів зустріч з королем Нідерландів

Президент висловив вдячність за особисту турботу королівської родини про українців, які прибули до Нідерландів у пошуках прихистку від війни.

Президент Володимир Зеленський зустрівся з королем Нідерландів Віллемом-Александром під час офіційного візиту до цією країни. Про це повідомила пресслужба глави української держави у четвер,

Зеленський висловив вдячність королю за всебічну підтримку його країни в захисті свободи та незалежності України, а також за особисту турботу королівської родини про українців, які прибули до Нідерландів у пошуках прихистку від війни.

“Із перших днів нападу Росії ми відчуваємо, що Нідерланди та весь нідерландський народ разом з Україною”, – зазначив президент.

Глава української держави високо оцінив тісне партнерство, яке Україна та Нідерланди вибудували впродовж останнього року на багатьох рівнях.

Зеленський також відзначив символічність того, що аудієнція в короля відбулась у важливий для його країни День пам’яті, коли жителі Нідерландів віддають шану солдатам і цивільним особам, які загинули під час Другої світової війни, а також в інших військових конфліктах та миротворчих місіях.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський виступив у парламенті Нідерландів на МУС у Гаазі. Також він зустрівся з прем’єр-міністрами Нідерландів та Бельгії, з якими була підписана декларація про підтримку України.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button