Україна

Зеленський провів важливу зустріч у Вісбадені


Зеленський провів важливу зустріч у Вісбадені

Під час зустрічі з командуванням армії США у Європі та Африці йшлося про роботу Групи сприяння безпеці України, забезпечення логістики постачання боєприпасів та військової техніки, її ремонту й обслуговування.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 14 грудня, в німецькому місті Вісбадені провів зустріч із командуванням армії США у Європі та Африці. Про це повідомила пресслужба президента.

Президент повідомив, що під час зустрічі йшлося про роботу групи сприяння безпеці України, забезпечення логістики постачання боєприпасів та військової техніки, її ремонту й обслуговування.

“Для мене честь поспілкуватися сьогодні і з українськими військовими, які працюють у Вісбадені. Вони займаються питаннями координації постачання допомоги від держав-партнерів Силам оборони України, підготовки особового складу Сил оборони на території країн-партнерів та обслуговування зразків техніки, наданої партнерами нашій країні”, – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський прибув з візитом до Німеччини.

 Учора Зеленський побував у Норвегії, а раніше за кілька днів відвідав Аргентину і США. Також сьогодні президент звернувся до участників саміту ЄС, на якому вирішується питання про початок переговорів про вступ України до блоку.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button