Україна

Зеленський провів тривалу Ставку


Зеленський провів тривалу Ставку

Головним питанням на засіданні стала безпека у Чорному морі і безперешкодна робота зернового коридору, зазначив президент.

Президент Володимир Зеленський провів тривале і важливе засідання Ставку верховного головнокомандувача. У ході її було розглянуто низку важливих питань, повідомив український лідер у Telegram в вівторок, 31 жовтня.

“У Міжнародний день Чорного моря – про безпеку саме в цьому регіоні. Безперешкодна робота зернового коридору. Боротьба з діями ворога, які ставлять під загрозу мирне судноплавство. Зниження спроможностей ворожого флоту. Доповіді командувача ВМС ЗСУ Неїжпапи, начальника ГУР МО Буданова, голови СБУ Малюка”, – написав глава держави.

Окремо, за словами Зеленського, розглядалось питання безпеки Одеської області: захист людей, енергетичних об’єктів, портової інфраструктури.

“Посилення регіональної системи ППО. Так само посилення протиповітряної оборони та захист об’єктів критичної інфраструктури в прикордонних та прифронтових регіонах”, – додав президент.

Також обговорили на Ставці і ситуацію на фронті: Куп’янськ, Авдіївка, Херсон. В контексті цього ще одним важливим питанням засідання стало нарощування вітчизняного виробництва артсистем та артснарядів натівського стандарту, зокрема, графіки постачань від партнерів.

Раніше Зеленський назвав умову для перемоги над рашизмом. На його думку, створена раніше архітектура безпеки і миру не спрацювала. Але єдність точно спрацює ефективно, запевнив президент.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button