Україна

Зеленський провів нараду за результатами конференції у Лондоні


Зеленський провів нараду за результатами конференції у Лондоні

Наступне завдання – це реалізувати домовленості про страхування воєнних ризиків для інвесторів, а також допомогти першим компаніям “зайти” в Україну під ці гарантії безпеки, зазначив президент.

Президент Володимир Зеленський провів нараду за результатами конференції з відновлення України, яка відбулася у Лондоні. Про це він повідомив у Telegram в п’ятницю. 23 червня.

Глава держави зазначив, що разом з парламентарями й урядовцями систематизували підсумки лондонської конференції.

“Десятки мільярдів доларів прямої бюджетної підтримки. П’ятсот компаній, готових інвестувати в Україну. Дієві механізми конфіскації російських активів для відшкодування завданої шкоди”, – наголосив президент.

Зеленський зазначив, що наступне завдання – це реалізувати домовленості про страхування воєнних ризиків для інвесторів, а також допомогти першим компаніям “зайти” в Україну під ці гарантії безпеки.

“Продовжуємо працювати над захистом бізнесу від чиновників, покращенням інвестиційного клімату та гарантуванням рівних умов для всіх учасників”, – підкреслив глава держави.

Нагадаємо, 21-22 червня у Лондоні відбулася Конференції з відбудови України. Її метою було залучення міжнародних інвестицій для відновлення України. Ціла низка країн анонсували про виділення фінансової допомоги Україні на мільярди доларів.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button