Україна

Зеленський підбив підсумки 23 червня


Зеленський підбив підсумки 23 червня

Президент згадав про нараду за результатами Лондонської конференції з відновлення України, засідання РНБО і засідання Ставки, а також зупинився на темі скандалу з одеським військкомом.

У вечірньому відеозверненні до народу президент Володимир Зеленський підбив підсумки п’ятниці, 23 червня.

Президент, зокрема, згадав про нараду за результатами Лондонської конференції з відновлення України, засідання РНБО і засідання Ставки, а також зупинився на темі скандалу з одеським військкомом.

“Те, що стосується військкомів, зокрема скандалу з… діячем в Одесі. Цієї людини точно не має бути в системі комплектування Збройних сил. Дуже неприємно, відверто аморально і неправильно, що ця людина попри все залишалась на своїй посаді. Доручив головкому Залужному прибрати цю людину з посади. І першому заступнику міністра оборони України Павлюку доручено організувати перевірку всієї цієї системи військкомів. Шкода, що увагу і час Ставки доводиться зараз витрачати ще й на такі питання”, – зауважив Зеленський.

Зупинився президент і на кількох приємних моментах дня, а також подякував усім, хто наближає перемогу.

“Мав честь привітати з випуском офіцерів наших військових навчальних закладів. Сьогодні в нашій державі відзначається День державної служби. Хочу подякувати усім тим нашим людям, які і за наявних умов, і за наявних ресурсів у державі роблять усе, що від них залежить, щоб держава була ефективною. І, звичайно, фронт. Вдячність і шана нашим воїнам. Кожному і кожній, хто воює заради життя та свободи України”, – завершив президент свою промову.

Нагадаємо, Зеленський повідомив про створення комісії для обстеження мостів.

Зеленський назвав три теми засідання РНБО

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button