Україна

Зеленський озвучив потреби військових на фронті


Зеленський озвучив потреби військових на фронті

Президент має намір винести на обговорення Ставки усі потреби українських військових, що знаходяться на фронті.

Президент України Володимир Зеленський у понедулок, 4 вересня після візиту на Донецький та Запорізький напрямки розповів, що військові на фронті під час його візиту озвучили свої потреби. 

Зокрема, вони підкреслили, що серед нагальних речей вони потребують РЕБ (засоби радіоелектронної боротьби). РЕБ спрямовується проти інфраструктури противника, що є важливим чинником у веденні сучасної війни.

“Надзвичайно важливо – підтримати наших воїнів, поспілкуватися з комбригами, комбатами. Це дуже-дуже корисно – почути від тих, хто йде у бій безпосередньо, чого саме не вистачає, чого саме достатньо і що саме треба змінити. Все, про що говорили воїни, буде питаннями для учасників Ставки. Особливо щодо РЕБ – усе почули, хлопці”, – сказав Зеленський. 

Зеленський подякував військовим за оборону України та нагородив військових лікарів, які рятують життя воїнам у стабілізаційних пунктах. 

Президент України Володимир Зеленський відвідав бойові бригади на Донеччині, які захищають Україну у складі оперативно-тактичного угруповання Донецьк. 

В Україні йде випробування різної далекобійної і високоточної зброї, при чому йдеться не лише про ту, про яку раніше говорили президент Володимир Зеленський і секретар РНБО Олексій Данілов.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button