Україна

Зеленський оцінив ймовірність примирення з Росією


Зеленський оцінив ймовірність примирення з Росією

Має пройти довгий час, переконаний президент. Він припустив, що колись будуть, мабуть, нові люди на території РФ і вони мають визнати, що це трагедія, яку вони принесли на нашу країну і в цілому на землю.

Президент Володимир Зеленський у середу, 5 липня поспілкувався через відеозв’язок із студентами Аргентини. Він також відповів на запитання, коли може відбутись відновлення відносин з РФ.

“Якщо прийшли до вас в дім вбили когось з рідних. Ґвалтували когось із ваших знайомих, спалили вашу землю, замінували землі, щоб ми не могли вирощувати хліб, атакували всю зиму нас ракетами. Нам на голову прилетіло близько 4 тисяч ракет, і це на цивільне населення. Я не рахую ті снаряди та ракети, які летіли на військових. Вони вбили людей, вбиті діти й після цього можна відновити відносини з цими людьми і є ліки цьому?”, – заявив Зеленський.

За його словами, історія показує, що справедливість повинна бути – вбивці мають сісти за ґрати. Агресор повинен визнати, що він агресор і “вийти, не чекати коли його витисне зброя та армія”.

Також Зеленський припустив, що колись будуть, мабуть, нові люди на території РФ і вони мають визнати, що це трагедія, яку вони принесли на нашу країну і в цілому на землю.

“Має пройти довгий час. Інших ліків у мене немає”, – резюмував Зеленський.

Нагадаємо, у середу війська РФ ударили по Білозерці на Херсонщині. Під час обстрілу загинув 58-річний чоловік. Будинок загорівся, постраждали 10-річний хлопчик і 56-річна жінка. 

А в результаті ракетного удару РФ по місту Первомайський на Харківщині постраждали понад 30 мирних жителів.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button