Україна

Зеленський дав оцінку Форуму оборонних індустрій


Зеленський дав оцінку Форуму оборонних індустрій

Голова держави наголосив, що форум зацікавив оборонні компанії, що свідчить про потенціал України в питанні виготовлення зброї.

Україна нині веде підготовку до проведення Форуму оборонних індустрій, що має відбутися восени цього року. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.

Оборонні компанії проявили дуже високий інтерес до Форуму, що відображає силу й потенціал України, та спроможність захистити себе й допомогти іншим країнам берегти свободу та міжнародний порядок, вважає голова держави.

“Уже 86 провідних оборонних компаній світу – а це 21 країна – підтвердили свою участь у Форумі”, – наголосив український лідер.

За його словами, нині необхідно дати всі можливості Україні виробляти зброю й снаряди, щоб мати надійний захист від будь-яких форм агресії. 

Зеленський також вважає, що необхідно поширити досвід української оборони серед союзників і партнерів.

Нагадаємо, 16 серпня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр оборони Олексій Резніков і міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін запросили партнерів України на Форум оборонних індустрій, що має пройти в Україні.

Згодом, 17 серпня, Володимир Зеленський також анонсував проведення форуму виробників зброї.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button