Україна

Зеленський анонсував збір на морські дрони


Зеленський анонсував збір на морські дрони

Україна наступного тижня запустить новий фандрейзинговий напрямок у рамках платформи United24.

Президент Володимир Зеленський анонсував акумуляцію коштів, зібраних за допомогою благодійної платформи United24, для морських дронів у протидії російській агресії в українській акваторії. Про це в суботу, 5 листопада, він сказав у відеозверненні.
 
Він зазначив, що в рамках фандрайзингової платформи United24, яка була запущена рівно півроку тому, було зібрано майже $220 млн внесків від мільйонів людей із понад сотні країн.
 

 
“Для України купуються дрони, гелікоптери, машини для розмінування, зокрема дуже ефективна Armtraс, десятки швидких, які вже працюють у прифронтових районах”, – розповів президент.
 
Він додав, що наступного тижня буде запущено ще один фандрайзинговий напрямок – акумулювати кошти для флоту морських дронів.
 
“Думаю, абсолютно кожен розуміє, що це і для чого це, і впевнений, що мільйони людей підтримають і такий напрямок у нашій обороні. Як це працює – усі вже бачили. І це лише для захисту нашої морської акваторії, на чуже ми не претендуємо”, – сказав він.
 
 
Раніше креативний директор модного будинку Balenciaga Демна Гвасалія розповів про свою допомогу Україні з перших днів російської війни. 
 
За п’ять місяців роботи United24 було зібрано $200 млн

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button