Україна

Затримано підозрюваного у вбивстві Фаріон


Затримано підозрюваного у вбивстві Фаріон

Над розкриттям убивства працювали сотні фахівців Національної поліції України, СБУ та інших служб, зазначив президент Володимир Зеленський.

Правоохоронці затримали у Дніпрі підозрюваного у вбиввстві грмадської діячки Ірини Фаріон. Про це повідомив президент Володимир Зелеський у Telegramв четвер, 25 липня.

“Щойно міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко доповів мені про затримання в Дніпрі підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон. Операція із затримання була дуже непростою. Протягом цих днів над розкриттям убивства працювали сотні фахівців Національної поліції України, СБУ та інших служб”, – написав глава держави.

Зеленський уточнив, що затримано 18-річного хлопця. Зараз тривають необхідні слідчі дії та експертизи.

“Доручив міністру внутрішніх справ представити суспільству всі деталі… Я вдячний кожному й кожній, хто щодня додавав більше фактів до картини злочину та наближає встановлення повної правди”, – додав президент.

Як відомо, ввечері 19 липня Ірину Фаріон було поранено в голову з вогнепальної зброї у Львові. Жінку доставили в лікарню, але медики не змогли врятувати їй життя через важке поранення.

Напередодні російське неонацистське угруповання NS/WP взяло на себе відповідальність за вбивство Ірини Фаріон. Як доказ своєї причетності до вбивства, угруповання показало фрагмент відео нібито з моментом нападу на неї.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − 12 =

Back to top button