Україна

Засідання РНБО у Харкові – стали відомі перші подробиці – 1News


Фото з відкритих джерел

Зокрема, на ньому обговорили російську блокаду в морях, а також міжнародну допомогу

Президент України Володимир Зеленський провів у Харкові виїзне засідання Ради національної безпеки і оборони України. Про перші подробиці зустрічі під час брифінгу повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

За його словами, сьогодні на засіданні:

  • заслухали главу Державної прикордонної служби та командувача ВМС України щодо російської блокади в Чорному та Азовському морях;
  • обговорили міжнародну допомогу Україні.

1News за темою: Шмигаль ініціює засідання РНБО, на якому можуть звільнити керівництво НКРЕКП, – ЗМІ

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов заявляв, що Рада національної безпеки та оборони на виїзному засіданні 11 лютого розгляне невідкладне питання ризиків для морського судноплавства України через блокаду РФ частини акваторії Чорного та Азовського морів і Керченської протоки.

“Одним із основних питань, яке буде розглядатися на виїзному засіданні РНБО у Харкові 11 лютого, буде питання про ризики для морського судноплавства України у зв’язку з намірами Російської Федерації перекрити під приводом проведення військо-морських навчань районів Чорного та Азовського морів. Це питання президент України Володимир Зеленський визначив як невідкладне”, – наголосив секретар РНБО.

Крім того, планувалося розглянути питання територіальної оборони, регіональної політики, державних фінансів і низку інших.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button