Україна

Залужний заговорив про зміну технологій ведення війни у 2024 році


Залужний заговорив про зміну технологій ведення війни у 2024 році

Головнокомандувач зазначив, що ворог не відстає від ЗСУ, протистояння відбувається з використанням різноманітних технологій.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що наступний рік у веденні війни буде відрізнятися від 2023-го, у тому числі і через зміну технологій. Про це під час брифінгу 26 грудня.

“2024 рік не просто буде відрізнятися, а має відрізнитися від 2023….Ми знайшли 90% рішень тих питань, які обовʼязково треба вирішити, щоб у наступному році діяти більш ефективно і, головне, зберегти більше людей. Ми над цим працюємо. З нами погодилися наші партнери і також зацікавилися цим питанням. І можу запевнити, що наступний рік буде відрізнятися від 2023 року”, – зазначив Залужний.

За його словами, у 21 столітті розвиток науки та технологій, озброєння і військової техніки веде і до зміни тактики їх застосування.

Залужний наголосив, що ворог не відстає від ЗСУ, протистояння відбувається з використанням різноманітних технологій.

Наггадаємо, Залужний оцінив ідею з електроними повістками. За його словами, Збройні сили України будуть раді будь-якому способу мобілізації, який забезпечить армію поповненням.

Залужний розповів, що може зупинити Росію

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button