Україна

Залужний: Україна не здається завдяки ЗСУ


Залужний: Україна не здається завдяки ЗСУ

Сили оборони стоять за майбутнє українських дітей, тому “боряться, не маючи права на поразку”, зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав українських військових із Днем Збройних сил України та подякував усім, хто зараз робить свою важку роботу. Відповідне відеозверння Залужний оприлюднив у Facebookв серду, 6 грудня

“Схиляю голову перед вашим подвигом! Перед кожним солдатом, сержантом і офіцером. Особливо перед тими, хто сьогодні у вогні боїв та під обстрілами, у холодних замерзлих окопах та руїнах міцно тримає оборону та знищує підступного ворога”, – сказав Залужний.

Він підкреслив, що Сили оборони стоять за майбутнє українських дітей, тому “боряться, не маючи права на поразку”.

“Гордий за кожного, хто сьогодні перебуває в лавах Збройних сил України. Україна не здається – завдяки вам. І завдяки вам я знову і знову переконуюсь – як би важко нам не було, але точно не буде соромно. Дякую за службу!”, – зазначив головком.

Раніше президент Володимир Зеленський привітав українських військовослужбовців із Днем Збройних сил України.

А напередодні стало відомо, що усі захисники, хто від початку повномасштабної війни отримав звання Героя України, будуть мати власне житло від держави.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button