Україна

Залужний розповів, що може зупинити Росію


Залужний розповів, що може зупинити Росію

Лише збільшення втрат Росії може спинити країну-агресора, вважає головнокомандувач Збройних сил України.

 
Російську агресію може спинити лише постійне збільшення втрат їхньої армії. Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний на брифінгу у вівторок, 26 грудня.
 
“На сьогодні важко спрогнозувати, скільки ще необхідно завдати втрат для того, щоб це все (війна проти України – ред.) припинилось. Я вважаю, що необхідно це робити постійно рівно до того моменту, коли війна не закінчиться, поки противник не відмовиться від ведення бойових дій проти нашої країни”, – сказав він.
 
Залужний підкреслив, що втрати, які понесли російські загарбники у війні, спинили б будь-яку країну, але не РФ.
 
“Що там твориться на лінії зіткнення – гори тіл, навіть ніхто не намагається їх забрати. Їх з′являється з кожним днем там все більше і більше. На жаль таке ставлення Російської Федерації до власних людей”, – зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення в Україну загальні бойові втрати особового складу російських військ становлять орієнтовно 354 960 осіб убитими. Минулої доби ЗСУ ліквідували 1010 окупантів.

За словами президента України Володимира Зеленського, основним джерелом поповнення втрат РФ на полі бою стали російські ув’язнені.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button