Україна

Залужний провів розмову з головою Генштабу ЗС Польщі


Залужний провів розмову з головою Генштабу ЗС Польщі

Сторони обговорили безпекові ризики та можливу взаємодію у контексті українсько-польської співпраці. Зокрема, питання підготовки військовослужбовців у Польщі.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що провів телефонну розмову з начальником Генштабу Збройних сил Польщі Вєславом Кукулою.

“Обговорили безпекові ризики та можливу взаємодію у контексті українсько-польської співпраці. Зокрема, питання підготовки наших військовослужбовців у Польщі, а також обмін бойовим досвідом. Запросив генерала Кукулу в Україну спільно попрацювати в бригадах та на пунктах управління”, – зазначив Залужний.

Він розповів співрозмовнику про оперативну обстановку на фронті. Також поінформував, як Україна протидіє ворожим ракетним ударам.

У цьому контексті посилення спроможностей української системи ППО є надважливим”, – додав головнокомандувач ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що Залужний провів телефонну розмову з головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном. Також головнокомандувач провів розмову з начальником Штабу оборони Збройних сил Італії адміралом Джузеппе Каво Драгоне.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button