Україна

Загроза вторгнення – Мосійчук заявив про втрати української економіки – 1News

Ігор Мосійчук
slovoidilo.ua

Політик застеріг про знищення української економіки

Істерія щодо загрози вторгнення з одного боку і брязкіт зброї з іншого призводять до збитків в Україні приблизно 4 млрд на місяць. Про це в ефірі “Першого Незалежного” під час включення заявив народний депутат VIII скликання Ігор Мосійчук.

https://www.youtube.com/watch?v=R9JQ9TA1vo8

Політик, аналізуючи останні візити іноземних лідерів до нашої держави на фоні поширення інформації про вторгнення РФ в Україну, висловив переконання у тому, що існують певні кулуарні домовленості між країнами Заходу і РФ щодо виконання Україною Мінських домовленостей.

“Оця вся істерія, яка нам нав’язана Заходом з одного боку і брязкотом зброї з іншого боку – вона приносить збитки Україні реально десь орієнтовно 4 мільярди на місяць. По суті, цим “договорняком” знищується наша економіка”, – заявив Ігор Мосійчук.

На його думку, потрібно було б сісти за стіл перемовин і домовлятися щодо того, як фізично реалізувати “Мінськ”: “Тому що прийняття законодавства – це добре, але ж його на практику якось треба ввести”.

Політик також нагадав, що Україні заявляють, що двері НАТО для неї відчинені, але до Альянсу її ніхто не прийме.

“Тобто в обід двері відчинені, а ввечері вас там ніхто не чекає”, – констатував Ігор Мосійчук.

1News за темою: У Держдепі США зробили новий прогноз щодо російського вторгнення на територію України

Нагадаємо, президент США Джо Байден заявив, що російське вторгнення досі є можливим – попри заяви Росії про початок відведення військ. Про це Байден заявив 15 лютого під час виступу із заявою щодо ситуації навколо України.

Раніше повідомлялося, що президенти США і Франції Джо Байден і Емманюель Макрон провели телефонну розмову 15 лютого, в ході якої домовилися перевірити заяви Росії про відведення своїх військ від кордонів України.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button