Україна

Загроза вторгнення – Афанасьєва заявила, що першими з країни стали вилітати сім’ї нардепів від “Слуги народу” – 1News

Таміла Афанасьєва
Фото з відкритих джерел

Депутат Одеської облради впевнена, що до “слуг народу”, які не повернулися в Україну, не будуть застосовані дисциплінарні дії

Через загрозу вторгнення РФ першими з країни стали вилітати сім’ї депутатів від “Слуги народу” і судді, а це – представники влади. Про це в ефірі на “Першому Незалежному” заявила депутат Одеської обласної ради від “Опозиційної платформи – За життя” Таміла Афанасьєва.

https://www.youtube.com/watch?v=qhWxIRneAzs

Депутат прокоментувала заклик президента України Володимира Зеленського до політиків і бізнесменів за 24 години повернутися в Україну.

“Володимир Олександрович (Зеленський. – Ред.) якось так натякнув, каже, що від відомих партій. Так перш за все, це і від “Слуги народу” теж. І перші, хто стали вилітати, це дружини, сім’ї депутатів правлячої партії, ми про це прекрасно знаємо. І полетіли судді. Це все представники влади”, – сказала Таміла Афанасьєва.

Відповідаючи на питання, що буде для тих депутатів, які не послухалися президента і не повернулися, Таміла Афанасьєва зазначила, що ніякого покарання не буде.

“Нічого не буде. Якби президент хотів робити якісь адміністративні дії, то він уже почав би робити. Ми ж розуміємо, що з 191 депутата (які сьогодні відсутні на засіданні ВРУ. – Ред.) 30 – це “слуги народу”. Які до них будуть дисциплінарні дії? Які будуть процеси?” – риторично поцікавилася гостя студії.

1News за темою: “Вони вже винесли собі вирок”: Зеленський погрожує олігархам, які залишили Україну?

Нагадаємо, 14 лютого президент України Володимир Зеленський відреагував на інформацію про те, що напередодні країну покинули кілька десятків чартерів з народними депутатами, олігархами і бізнесменами і закликав їх повернутися протягом 24 годин.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що на вихідних з України вилетіли десятки чартерних літаків з сім’ями багатьох олігархів і бізнесменів.

Своєю чергою, народний депутат Софія Федина заявила, що президент України Володимир Зеленський, як і деякі інші “слуги народу”, також вивіз своїх рідних. За її словами, дружина глави держави і його діти полетіли на віллу в Італії, яка їм належить.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button