Україна

Загроза наступу РФ – Вагнерівці готують серію терактів на Донбасі – 1News

Члени НЗФ на Донбасі
Фото з відкритих джерел

Наголошується, що українські військовослужбовці не планували та не планують жодних наступальних дій, або інших дій в ОРДЛО

За даними розвідки, з метою здійснення провокацій до Донецька прибули підрозділи “вагнерівців”, які спільно з російськими спецслужбами мають провести, серію терористичних актів, а саме підрив житлових будинків.

“Метою даних провокацій буде, звісно, звинуватити Україну для подальшої ескалації”, – йдеться в повідомленні.

В ОТУ наголошують, що військовослужбовці військових частин, які входять до складу відповідальності оперативно-тактичного угруповання, не планували та не планують жодних наступальних дій, або інших дій на тимчасово непідконтрольній території.

“Діяльність військовослужбовців угруповання має виключно оборонний характер, а застосування зброї відбувається лише у разі загрози життю і здоров’ю наших воїнів та мирних жителів”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: В ОРДО запровадили ліміт видачі готівки: Не більше 120 доларів на день

Раніше повідомлялося, що влада ОРДО через загострення на Донбасі оголосила масову евакуацію населення. Людям пропонується виїхати в Ростовську область Росії.

Пізніше ватажок ОРЛО Леонід Пасічник закликав жителів непідконтрольної Україні території Луганщини евакуюватися до Росії через “загрозу прориву Збройних сил України вглиб “республіки”.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button