Україна

Загроза наступу РФ – ударні угруповання біля України не сформовані – 1News

Міністр оборони України Олексій Резніков


Фото з відкритих джерел

Глава Міноборони зазначив, що Україна уважно спостерігатиме за засіданням Держдуми РФ, де 22 лютого буде розглядатися українське питання

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає недоречними розмови про те, що повномасштабний наступ Росії на Україну може бути “завтра-післязавтра”. Про це глава українського оборонного відомства повідомив в ефірі телеканалу “1+1”.

“Станом на цю годину ударного угрупування Російської Федерації у жодному місці, де вони оточили Україну, поки що не сформовано. Тому говорити про те, що завтра-післязавтра буде напад, на мій погляд є недоречним. Але це не означає, що низькі ризики, це не означає, що немає загрози”, – сказав Резніков.

Також він зазначив, що Україна уважно спостерігатиме за засіданням Держдуми РФ, де 22 лютого буде розглядатися українське питання.


“Давайте дивитись на 22 число, у них там якась шаманська подія, де вони з бубнами будуть збиратися і, можливо, приймати якісь цікаві дурнуваті рішення. Але я думаю, що ці рішення призведуть до відмови від Мінських угод з боку Російської Федерації. Ми спостерігаємо за цим”, – сказав глава Міноборони.

1News за темою: Через загострення ситуації на Донбасі: Польща скликає спецзасідання ОБСЄ

Раніше Олексій Резніков заявив, що українська сторона на тлі загострення на Донбасі в черговий раз підкреслює, що не планує наступальні операції. Але не дозволить безкарно обстрілювати позиції і населені пункти.

До того міністр оборони України заявив, що Україні необхідно прийняти закон, який би регулював обіг зброї, оскільки вона має бути легалізована, і люди повинні мати право на її зберігання.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button